Triptyk - första boken av Karin Slaughter i den hyllade serien om Will Trent

Nyheter

Karin Slaughters böcker har sålt i fantastiska 150 000 exemplar i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Hennes deckare toppar också bästsäljarlistor över hela världen med en försäljning på över 35 miljoner böcker utgivna på över 30 olika språk.

OM BOKEN

En kvinna hittas mördad och den garvade kriminalassistenten Michael Ormewood tar sig an fallet. Han möts av en brutal syn – offret är stympat på ett bestialiskt sätt – och Michael inser att han står inför ett av de värsta brott han någonsin utrett. Dessutom blir det snart uppenbart att mordet bara är ett av flera liknande fall. För att hjälpa Atlantapolisen kopplas specialagent Will Trent in – en man som Ormewood instinktivt ogillar. När ett offer hittas i Michaels egen trädgård når hans olustkänslor sin kulmen. Är det en ren tillfällighet, eller borde han se det som ett hot riktat mot just honom?

”... en hisnande spänningsroman med många lager.” – Lotta Olsson DN, om Den goda dottern.

ʺMörka sanningar och hemligheter kommer upp till ytan i denna bladvändare som kryper in under skinnet på läsaren.ʺ Camilla Läckberg om Den goda dottern.

Releasedag: 1 februari 2018

OM FÖRFATTAREN

KARIN SLAUGHTER bor i Atlanta i USA. Hennes första roman, Blindbock, blev en stor internationell framgång och är översatt till nästan 30 språk. Slaughter har sålt 35 miljoner böcker världen över. År 2015 nominerades De vackraste till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin. År 2017 nominerades även De fördärvade.