Tarryn Fisher har skrivit ännu en skruvad thriller där du snart inte vet vem som ljuger och vem som talar sanning.

Nyheter

9789150773576.jpg

Allt du inte vet är nagelbitande psykologisk spänning och en thriller så välskriven och skruvad att du börjar tvivla på vad som är fantasi och vad som är verklighet.

Fruarna som släpptes i januari 2021 blev en rosad succé och nu kommer den efterlängtade uppföljaren från Tarryn Fisher, lika spännande som föregångaren. Du vet helt enkelt inte riktigt vet vem som talar sanning och vem som ljuger, vad som är sant och vad som är falskt eller vad som är fantasi och vad som är verklighet. Allt du inte vet släpps 3 februari.

OM BOKEN

Ibland är människor inte alls som man först tror …

Juno trodde att hon visste allt om familjen Crouch. Men det var innan hon flyttade in hos dem och fortfarande såg Winnie och hennes man Nigel som det perfekta paret med den perfekta sonen och det perfekta förortslivet. När Juno en dag råkar höra ett fasansfullt samtal mellan Winnie och Nigel förstår hon att de har en mörk hemlighet.

Det visar sig att mycket döljer sig bakom familjens fina fasad och det är nu omöjligt för Juno att inte bli inblandad. Samtidigt har hon själv en hel del att stå till svars för och är knappast rätt person att döma andra ... För sent inser Juno att besluten hon fattar kommer få förödande konsekvenser för dem alla.

”Fisher har en underliggande ironi och humor i sitt berättande. Mästerligt överraskar hon läsaren med snabba vändningar som ställer allt på ända. Språket är fylligt och flyter lätt. Boken rör sig i olika genrer och är inte en utpräglad thriller/spänningsroman.” Helhetsbetyg: 4. – Camilla Malmborg, BTJ- häftet

”Perfekt läsning för dig som inte nöjer dig med en chockerande vändning.”  – USA Today

”Det levande språket och de välskrivna karaktärerna gör Allt du inte vet till en riktig bladvändare.”
Publishers Weekly

”Författaren till Fruarna levererar ännu en psykologisk thriller som är omöjlig att lägga åt sidan.” – E!


OM FÖRFATTAREN

Tarryn Fisher föddes i Johannesburg i Sydafrika, men flyttade till USA med sina föräldrar som trettonåring. Hon har en examen i psykologi. Eftersom hon hatar sol har hon nu bosatt sig i Seattle, Washington, med sin man, sina barn och familjens psykotiska husky.

 För mer information och intervjuförfrågningar kontakta:
Sarah Wallskog Lindvall, PR & Marknadschef

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst