Succé så in i Norden för Bruce Dickinsons rosade självbiografi ”What does this button do”!

Pressmeddelande

Bruce Dickinson är den legendariska frontfiguren i rockgruppen Iron Maiden. Den 20 november gav HarperCollins Nordic ut hans efterlängtade biografi och de senaste veckorna har han gjort en bejublad signeringsturné för att möta läsare och press i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

I Stockholm på Åhléns City ringlade kön lång längst med hela varuhuset och Bruce Dickinson slog rekord med maximalt sålda och signerade böcker på 90 minuter. I Helsingfors köade fansen i timmar vid två signeringar och i Danmark köade också fansen tålmodigt för att möta sin idol. Mindre än tre veckor efter släppet är boken nu inne på sitt fjärde tilltryck.

Bruce Dickinson har varit Iron Maidens sångare i över 30 år och är en av världens mest omskrivna och internationellt kända musiker. För de flesta är han kanske mest känd för sin färgstarka personlighet och sina spektakulära scenshower, men hans liv utanför scenen är minst lika häpnadsväckande. Självbiografin What does this button do har hyllats världen över för sin både humoristiska och självutlämnande stil.

I maj och juni 2018 kommer Iron Maiden till Norden för en efterlängtad turné.

För ytterligare frågor:

Sarah Wallskog Lindvall

PR & Marketing manager

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

+46 705 69 0227