Stefan Holm och Jessica Eriksson till HarperCollins med romancetrilogi!

Nyheter

stefan-holm-och-jessica-eriksson.jpg

Stefan Holm och Jessica Eriksson har skrivit tillsammans tidigare men förlagsdebuterar hos HarperCollins imprint HarperLove med sin nya romancetrilogi Romantiska äventyr i Värmland. Första delen släpps i februari 2024.

–  Vi tycker att det är så kul och spännande att nu vara författare hos HarperLove. Under de senaste åren har vi skrivit en hel del ihop, främst inom romance, och har upptäckt hur roligt och berikande det är att som par skriva tillsammans. Eftersom vi bor i Värmland och älskar miljöerna låter vi böckerna utspelas här, men det finns även kopplingar till både Paris och Stockholm. Självklart genomsyras hela serien av romantik, och lite värmländsk mystik. Trots att Värmland har en lång och välkänd berättartradition tror vi att det är första gången en romanceserie utspelas här, säger Stefan och Jessica.

Trilogin handlar om Ellinor Carpentier som flyttar från Paris till Värmland i hopp om att hitta sin svenska familj och på vägen hittar både sig själv, sitt hem och kärleken.

–  Stefans och Jessicas trilogi är så härlig; kombinationen av romantik, det bästa av Värmland och en hjältinna som formar sitt eget öde är oemotståndlig, säger Amanda Bértolo Alderin, ansvarig förläggare.

OM STEFAN HOLM OCH JESSICA ERIKSSON

Stefan Holm är Olympisk guldmedaljör, höjdhoppstränare, föreläsare, På Spåret-vinnare och författare. Jessica är doktor i nordiska språk, dekan för lärarutbildningen vid Karlstads universitet och författare. Paret är bosatt i Karlstad och de har tidigare gett ut barnboken Zombien i kombin, ett flertal noveller och romanen Människor som hör ihop. De har även skrivit audioserier för BlancheStories.

Relaterade bilder