Stefan Holm och Jessica Eriksson följer upp succén Château vid vägens slut med andra boken i serien Romantiska äventyr i Värmland. Nu kommer Château under stormande himmel.

Nyheter

9789180723251.jpg

Olympiske guldmedaljören Stefan Holm och fästmön Jessica Eriksson, doktor i nordiska språk och sedan flera år anställd vid Karlstads universitet gjorde stor succé med sin romance Château vid vägens slut som är första delen i en trilogi.

OM BOKEN

Allt borde vara frid och fröjd i Ellinor Carpentiers liv. Hon har funnit kärleken och renoveringen av hennes château går framåt. Ändå är det något som skaver. Bästa vännen Alva är den hon anförtror sig till, men Alvas liv i Stockholm går inte heller som på räls.

Felix och Andres vänskap har fått sig en ordentlig törn efter att Ellinor stormade in i deras liv. Felix känner sig dessutom stressad över renoveringen av Ellinors château, och Andres pressas av Manfred Mörk att gå hans ärenden.

På nätterna drömmer Ellinor om ett gråtande barn i det som en gång varit en gammal rosenlabyrint i trädgården. Hänger det förgångna och nuet samman på något sätt?

I Château under stormande himmel är vi tillbaka i Värmland, där djupa skogar och brusande älvar bildar ett romantiskt sagolandskap.

Château under stormande himmel är en feelgoodroman av hög kvalitet, där genretypiska element blandas med vackra miljöbeskrivningar, romantik, humor, spänning, mindre övernaturliga element och värmländsk lokalfärg. Helhetsbetyg: 4.” Lina Wersäll, BTJ-häftet

Releasedatum: 2024-05-16

​​Sagt om Château vid vägens slut:

”Berättarglädjen går inte att ta miste på. Den klingar värmländskt och med det menas att sanning och dikt vävs samman till en saga som till lika delar är otrolig, å andra sidan trolig.” Ölandsbladet

”Det är väldigt välskrivet, Eriksson & Holm har dessutom ett oerhört trevligt driv i berättelsen som gör att jag stormtrivs. Karaktärerna är intressanta, miljöerna levande och jag slipper skämskudde vid löjliga sexscener. Riktigt, riktigt bra, sammanfattningsvis!” Peter Westerberg, Ljudboksklubben

 ”Snälla rara, vilken härlig bok!”  Monas.bokliv

 ”En välskriven lättläst feelgood …”  Boknjutaren

Jessica Eriksson har en doktorsexamen i nordiska språk med språkhistorisk inriktning från Uppsala universitet och arbetar sedan flera år vid Karlstads universitet.

Stefan Holm har vunnit OS-guld i höjdhopp, På spåret två gånger och är en uppskattad föreläsare.

Jessica och Stefan är ett par även utanför skrivandet och är bosatta i Karlstad. Sedan tidigare har de skrivit framför allt feelgood och romance, samt en barnbok.

För recensionsexemplar: press@harpercollins.se

För intervjuförfrågningar: Sarah Wallskog Lindvall, PR & Marknadschef HarperCollins, email: sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder