Roy Grace är tillbaka med sitt mest svårlösta fall någonsin. Storbritanniens största deckarförfattare Peter James släpper nytt kriminaldrama.

Nyheter

9789150778229.jpg

Peter James är en av Englands mest hyllade deckarförfattare och nu kommer den sjuttonde boken om kriminalintendent Roy Grace. Böckerna finns som tv-serie med John Simm i rollen som Roy Grace.

OM BOKEN

Niall och Eden Paternoster börjar sin söndag på samma sätt som alltid – med en biltur, ett besök på en lantgård och ett snabbt stopp i den lokala stormarknaden på vägen hem. Men den här söndagen slutar annorlunda. Niall väntar förgäves på parkeringen utanför affären – Eden dyker aldrig upp. Hon väntar inte heller på honom därhemma, och varken familj eller vänner har hört av henne.

Det dröjer inte länge förrän Niall misstänks för mord. När kriminalintendent Roy Grace kallas in inser han dock att ingenting är som det verkar. Intrigen tätnar och snart står Roy inför sitt mest gåtfulla och svårlösta fall hittills.

Recensionsdatum 2023-02-02

OM FÖRFATTAREN

Peter James är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom tiderna av bokhandelskedjan WHSmith och belönats med en Diamond Dagger av The Crime Writers’ Association. Försvunnen. Död? är den sjuttonde boken i hans hyllade serie om kriminalintendent Roy Grace, som även filmatiserats med John Simm i huvudrollen.

För mer information kontakta:

Sarah Wallskog Lindvall, PR & Marketing manager: Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

För recensionsexemplar: press@harpercollins.se

 

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst