Redo för ett nytt monsterkul äventyr? Serien som sålt 5 miljoner böcker – nu kommer sjunde fristående delen i monstersuccén De sista barnen på jorden – för barn i åldern 9–12 år!

Nyheter

max-brallier-de-sista-barnen-pa-jorden-och-domedagsvalet.jpg

De sista barnen på jorden och domedagsvalet är sjunde fristående boken i succéserien. En actionladdad och rysligt rolig berättelse om äventyr, vänskap, monster och ZOMBIER!

Jack och hans vänner är ute på en roadtrip för att leta efter det mystiska Tornet och en gång för alla stoppa den ondskefulle Ŗeżżőcħ och hans planer på att ta över världen. Men så stöter de på Mallusken, ett gigantiskt tusenfotingsmonster med ett köpcentrum på ryggen – och där finns en hel stad full av monster, både goda vänner och gamla fiender. Att försöka besegra fienderna med vapen är ingen bra idé, så i stället ställer Jack upp i monsterstadens borgmästarval. Och när Mallusken utsätts för en attack måste Jack ännu en gång rädda alla – innan det är för sent.

”Språket är snabbt och fullt av humor och kul anspelningar. Illustrationernas häftiga rörelser och uttryck matchar exakt.”, Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ-häftet nr 3

”En mer lättsmält The Walking Dead för yngre monsterfantaster och jag kan inte göra annat än rekommendera den för både yngre och äldre barn!” – Bokbesatt

Max Brallier bor i New York och har skrivit fler än 30 böcker för både barn och vuxna, varav flera bästsäljare, och har dessutom skrivit och designat spel.

Douglas Holgate bor i Melbourne, Australien. Han är serietecknare och illustratör och har illustrerat böcker för en lång rad förlag under de senaste tio åren.

För mer information, kontakta: Sarah Wallskog Lindvall, PR & Marketing manager, sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder