Nu kommer succéboken "Bemötandekoden" i efterlängtad pocketutgåva – med nyskrivet extramaterial

Nyheter

 

Bemötandekoden är den omtalade boken av beteendevetaren och föreläsaren Lena Skogholm. 2016 gav hon ut den på eget förlag och i över tre år har den legat stadigt på topplistorna och totalt sålt i över 50.000 exemplar. Den 14 augusti kommer Bemötandekoden äntligen i pocket och som ljudbok i nyutgåva med nyskrivet extramaterial.

HarperCollins skrev världskontrakt med författaren Lena Skogholm tidigare i år och näst på tur att ge ut boken blir Holland och Finland, 2021.

–  Jag är så otroligt glad för att Bemötandekoden nu kommer i pocket och som ljudbok på HarperCollins! Varje vecka får jag höra vad boken betytt för läsare och i nyutgåvan har jag också kunnat bjuda på ett gediget extramaterial. Det fångar upp tre områden jag ofta får frågor om och som många tycker kan vara knepiga, säger författaren Lena Skogholm.  

Nyutgåvans extramaterial innehåller bland annat 30 tips som lyfter dig och dina relationer:

  • 10 tips för att bemöta personer som fastnat i det negativa
  • 10 tips för att bemöta narcissistiska personer 
  • 10 tips för att ge tydlig feedback vänligt

Boken klättrade rakt upp på topplistorna när första utgåvan kom, och har hyllats av både läsare och experter:

”Den här boken borde få lika mycket uppmärksamhet som Omgiven av idioter. Tack för en så välskriven och intressant bok!” – ELAINE EKSVÄRD, retorikexpert

I Bemötandekoden tar beteendevetaren och föreläsaren Lena Skogholm med läsaren på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i relation till andra människor och konkreta tips om hur du kan hantera olika situationer – både i arbetslivet och privat. En inspirerande och lättillgänglig guide där författaren berättar målande om det mänskliga samspelet, de kommunikationsproblem som ofta uppstår och hur vi bättre kan förhålla oss till varandra.

Fler röster om Bemötandekoden:

”Innehållet i boken bygger på gedigen forskning och Lena Skogholm har lång erfarenhet som föreläsare i ämnet. (…) Boken är lätt att ta till sig och innehållet är pedagogiskt strukturerat med reflekterande övningar längs vägen.” Betyg 4 
BTJ-häftet nr 18, 2020. Lektör Louise Sverud

”Bemötandekoden är som en bra låt man gillar. Boken går rätt in i hjärtat när jag läser den. Boken förklarar på ett bra enkelt och pedagogiskt sätt hur vår hjärna fungerar i alla de relationer vi har i livet. (...) En bok för livet helt enkelt!"
MICK SYD ANDERSSON, Gyllene Tider

”Älskar den här boken, den är verkligen helt otrolig. Jag har läst den flera gånger.”
LEILA SÖDERHOLM, föreläsare och inspiratör inom mental och fysisk träning

” Författaren förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vad som händer oss människor emellan och hur vi kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Borde läsas av alla som är intresserade av att utvecklas!"
ULF HALL, författare och föreläsare i kommunikation och ledarskap

”Boken inspirerar, är lättförståelig och jag rekommenderar den varmt till dig som vill ’levla upp’.”
TINA THÖRNER, rallystjärna

”Boken är full av fantastiska verktyg för att göra möten människor emellan så bra som möjligt. Jag sträckläste boken, men kommer tillbaka till den gång på gång …”
NINAS BOKHYLLA

”Alla borde läsa denna så att vi själva och alla runt omkring oss blir gladare!”
BOSSE WAHLIN, rektor

Om författaren:
Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog och en av få i Sverige som är specialiserad på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen oss människor emellan. Som inspirationsföreläsare har Lena mött tiotusentals människor. Den första utgåvan av Bemötandekoden utkom 2016 och blev en omedelbar succé. Läs mer på: https://www.lenaskogholm.se/

För mer information, kontakta:
Natalie Pettersson, PR- och marknadsansvarig
Natalie.pettersson@harpercollins.se
0768 671 060

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst