Nu kommer boken om Vänner, tv-serien som firar 25-års jubileum 2019!

Nyheter

I Vänner – I’ll be there for you får du veta allt om hur serien startade och varför den har fortsatt locka tittare i 25 år. Du får också läsa om de mest minnesvärda scenerna, de vildaste konspirationsteorierna, sanningen om introlåten och de gånger när saker och ting inte gick som de skulle.

OM BOKEN

När första avsnittet av Vänner visades i USA 1994 var det ingen som anade vilken enorm tv-succé det skulle bli världen över. Under åren har serien gått från att vara 90-talets mest populära program till att få kultstatus. Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey och Phoebe har blivit ikoner och miljontals tittare ser serien varje dag.

Kelsey Miller lyfter fram de mest minnesvärda scenerna, men också några av seriens svagheter, och undersöker alla trender den inspirerat till, som cafékulturens framväxt och 90-talets mest härmade frisyr ”the Rachel”. Mixen av insiktsfulla kommentarer, avslöjande intervjuer och behind the scenes-anekdoter, där många av seriens megakända gästskådespelare figurerar, gör Vänner – I’ll be there for you till en bok ingen tittare vill missa.

OM FÖRFATTAREN

Kelsey Miller är journalist, författare och populärkulturexpert och har en examen i tv- och filmvetenskap från Boston University. Hon började arbeta i filmindustrin, innan hon bestämde sig för att skriva på heltid. Miller är bosatt i Brooklyn, New York.

OM HARPERCOLLINS NORDIC

HarperCollins Nordic är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers. Med 34 anställda på huvudkontoret i Stockholm och i våra nordiska grannländer publicerar HarperCollins Nordic över 1100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska. Vi ger ut tryckta böcker, e-böcker och ljudböcker under våra imprints HarperCollins och Harlequin. Böckerna finns till försäljning i bokhandel, via bokklubbar, på massmarknad och på vår egen hemsida harpercollins.se

Bland de svenska författare som HarperCollins ger ut märks Emelie Schepp, Maria Borelius, Agneta Sjödin, Jöns Hellsing, Jessica Frej, Frida Boisen med flera.