När jag blundar är du fortfarande här - En finstämd berättelse om liv, sorg och läkning och om att återfinna lusten till livet.

Nyheter

9789150778304.jpg

I januari 2015 förlorade Tove sin son Theo, då sju år gammal, i cancer. Med Instagraminlägg skrivna i dagboksform under sjukdomsperioden som grund skildrar hon här livet före Theo, tillsammans med honom - och vem hon blev, efter Theo. Och hur hon mot alla odds till slut fann glädjen igen.

Vi får följa Toves resa och bevittna hennes först motvilliga kamp för att våga möta livet igen. Hon inser till slut att det går att förlika sig med vad som än händer i livet och överleva även det allra värsta. Att det är fullt möjligt att både sörja och vara lycklig samtidigt.

Berättelsen är en kärleksfull hyllning till livets olika faser. Tove delar med sig av hur hon i dag ser på sorg och ger värdefulla råd om hur man lär sig att leva hand i hand med den.

”Att komma dit jag är idag har varit en lång process som fortfarande pågår. Jag har jobbat mycket aktivt med min sorg och aldrig undvikit den. Vi lever hand i hand och idag är vi faktiskt vänner. Med den här boken vill jag förmedla att det går att komma till freds med vad som än händer.” Tove Oddsdotter

”Boken skänker tröst och hopp när man drabbats av en tragisk förlust.” Pia Holmström, BTJ-häftet

Boken släpps på Internationella barncancerdagen 15 februari 2023

OM FÖRFATTAREN

Tove Oddsdotter, född i Jämtland, är modedesigner, kreatör, livsinspiratör och modern nomad. När jag blundar är du fortfarande här är hennes debutbok. Tove vill med sin erfarenhet inspirera andra till att må bra och visa att man kan sörja och vara lycklig samtidigt. Att alla känslor får plats.

För intervjuförfrågningar kontakta Pr & Marknadschef: Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

För recensionsexemplar: press@harpercollins.se

Relaterade bilder