”Mamma - berätta för mig” - den internationella succéboken som hjälper dig att skriva ner och fånga din mammas historia

Nyheter

Elma van Vliet är författare bosatt i Holland. Hennes fyll-i-böcker har gjort stor succé runtom i världen och över tre miljoner människor har tagit hjälp av hennes böcker för att skriva sin historia. Detta är den optimala presentboken till din mamma och dig själv som fördjupar dina familjerelationer.

Om boken:

När Elma van Vliets mamma blev allvarligt sjuk insåg hon att det fanns så mycket hon ville veta om henne som hon hittills inte frågat. Hur kommer det sig att hon har det namn hon har? Hur var hon som tonåring, vilka drömmar hade hon? Vem var hennes första kärlek? Vad är hon mest stolt över idag? Idén föddes om att göra en egen bok, fylld med frågor för hennes mamma att fylla i. Frågor som skulle hjälpa henne att bättre förstå vem hennes mamma verkligen var.

Idag har Elmas fyll-i-böcker sålts i över tre miljoner exemplar världen över, och trenden har växt sig stark. Med sin vackra form, inspirerande och oväntade frågor och plats för fotografier hjälper böckerna oss att anknyta, dela och minnas. Boken Pappa - berätta för mig kommer i höst.

Ur boken:

 • Uppväxten
 • Första kärleken
 • Att vara mamma
 • Intressen
 • Tankar om livet
 • "För 10 år sedan skulle jag aldrig vågat drömma att så många människor skulle känna igen sig själva i min historia. Det gör mig så tacksam och bestämd att försöka göra skillnad i dagens upptagna värld." - Elma van Vliet

  "Minnen är vad som förbinder oss. Oavsett om dessa är stora eller små. När du återupplever din värld av minnen, inser du hur lycklig du är. För till syvende och sist så handlar ju livet om de människor du älskar." – Elma van Vliet

  Om författaren:

  Elma van Vliet är författare bosatt i Holland. Hennes fyll-i-böcker har gjort succé runtom i världen och över tre miljoner människor har skrivit sina egna historier med hjälp av Elmas böcker.