Kritikerrosad psykologisk thriller, utvald av Reese Witherspoons bokklubb – nu kommer succédebuten ”Den sista Mrs Parrish” på svenska!

Nyheter

"Du kommer älska varenda djävulsk vändning.” - 5 av 5 i People Magazine

”Man måste gå tillbaka till A Kiss Before Dying och Talented Mr Ripley för att hitta en lika enastående skildring av en psykopat.” - 5 av 5 i Publishers Weekly

"En av de bästa psykologiska spänningsromaner du kommer läsa i år." - Lee Child

"En beroendeframkallande debut.”- Karin Slaughter

”Den sista mrs Parrish är en tät och ruggig psykologisk thriller” - Inger Wassenius, BTJ-häftet nr 8

”... gastkramande bladvändare.” - Inger Wassenius, BTJ-häftet nr 8

”Lika trollbindande och beroendeframkallande som Gillian Flynn’s Gone Girl och Paula Hawkins The Girl on the Train.” - 5 av 5 i Library Journal

OM BOKEN:

Amber Patterson har fått nog. Hon är trött på att vara en oattraktiv, tråkig kvinna som ingen lägger märke till. Hon tycker att hon förtjänar mer – ett liv med pengar och inflytande, ett sådant liv som den blonda, blåögda och vackra Daphne Parrish tar för givet. I det lilla kustsamhället Bishops Harbor i Connecticut är socitetsdrottningen och filantropen Daphne och hennes man, fastighetsmogulen Jackson, drömparet i allas ögon. Avundsjukan skulle äta upp Amber inifrån, om det inte var så att hon hade en plan. Genom att spela på Daphnes välvilja börjar Amber nästla sig in i familjen Parrish liv – ett första steg i hennes noggrant uträknade plan för att krossa deras äktenskap. Snart är hon Daphnes förtrogna, reser med paret och deras döttrar på semester i Europa och tar sig allt närmare sitt mål, Jackson.

Men det finns en skugga i Ambers förflutna, och om någon får reda på vem hon egentligen är riskerar allt att glida henne ur händerna..

OM FÖRFATTARNA

Liv Constantine är en pseudonym för författarsystrarna Llynne och Valerine Constantine. De bor i var sin ände av USA men tillbringar timmar varje dag med att prata över Facetime och mejlbomba varandra. ”Den sista mrs Parrish” är deras debutroman.

Recensionsdatum: 27 mars 2018

För recensionsexemplar och mer information, kontakta:

Sarah Wallskog Lindvall

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Telefon: 0705690227