Kärlekens magiska regler - äntligen på svenska den 3 maj! En trollbindande roman om kärlek, magi och förbannelser, utvald av Reese Witherspoons bokklubb!

Nyheter

Kärlekens magiska regler är en storslagen familjehistoria om vänskap, familj, politik, moral, hat, sorg och försoning. Alice Hoffmans tidigare roman Flickorna Owens (Practical magic) har filmats med Sandra Bullock och Nicole Kidman i huvudrollerna. Kärlekens magiska regler utspelar sig före filmen.

OM BOKEN:

För familjen Owens är kärlek en förbannelse – så har det varit ända sedan 1620 då Maria Owens anklagades för häxeri efter att ha blivit kär i fel man. Flera hundra år senare, i 1960-talets New York, kan Susanna Owens se att det är något speciellt med hennes tre barn – Franny, Jet och Vincent – och hon sätter upp stränga regler som de måste följa. Inga nattliga promenader, inga svarta kläder, inga katter eller kråkor, inga böcker om magi. Och viktigast av allt: de får aldrig bli förälskade. Men när barnen besöker sin moster Isabelle börjar familjens mörka hemligheter bubbla upp till ytan och för första gången snuddar de vid sanningen om vilka de egentligen är. Nu gäller det bara att undvika att drabbas av förbannelsen…

SAGT OM BOKEN:

”...en historia full av magi, kärlek, familj, sorg och försoning.” – Reese Witherspoons book club

”Boken är energiskt berättad med en smått ironisk ton och som läsare är det lätt att ryckas med av den vilda händelseutvecklingen.” - Inger Littberger Caisou-Rousseau, BTJ-häftet nr 11, 2018.

Röster från Goodreads:

”Den är FANTASTISK!”

”Jag kan inte förklara nog hur mycket jag älskar den här boken.”

”Magisk! Det räcker, slut på recensionen.”

”Seriöst, jag älskade den här boken.”

OM FÖRFATTAREN

Alice Hoffman har skrivit fler än 30 hyllade romaner, men också novellsamlingar och barn- och ungdomsböcker. Hon har översatts till över 20 språk. Hennes tidigare roman Flickorna Owens (Practical magic) har filmats med Sandra Bullock och Nicole Kidman i huvudrollerna

Recensionsdatum: 3 maj 2018

För recensionsexemplar, mer information och intervjuförfrågningar, kontakta:

Sarah Wallskog Lindvall 

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Telefon: 0705690227