Jessica Frej ger ut Grilla – hur lätt som helst, med 100 recept på grönt, fisk, fågel och mittemellan.

Nyheter

Nu är årets gladaste grillbok här! Grillrapporten 2018 från ICA visade att 47 procent av svenskarna anser sig bli gladare av grillning än av annan matlagning och att de som väljer att grilla grönsaker som huvudrätt har ökat från 37 procent till 50 procent på tre år.

- Jag skriver den här boken för jag vet att det är hur lätt som helst att grilla och hur lycklig man blir av det. Det finns hundratals tekniker och metoder, men man behöver inte veta ALLT om grillning, man behöver bara veta hur man svänger ihop en schysst middag! säger Jessica Frej, som har älskat att grilla sedan hon var tolv år.

Grillat är enligt Jessica roligt, supergott och opretentiöst! Som alltid bjuder hon på massor av smak och minimalt med ingredienser. Allt för att livet ska vara så lätt och smakfullt som möjligt. I Grilla hur lätt som helst hittar vi marinader, såser, fågel, fisk, mittemellan, grönsaker, drinkar samt massor med tips och tricks på hur du tar de bästa genvägarna och skapar de härligaste middagarna. Det blir fräscha örter, syrliga citroner, heta kryddor, maffiga svampburgare, krispiga grönsaker, perfekta biffar, söta avslut och massor med smak.

OM FÖRFATTAREN

Jessica Frej är entreprenören, tv-kocken och matskribenten som slog igenom som tittarfavorit i Sveriges Mästerkock 2011. Sedan dess har hon gett ut flera kokböcker, medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon, har varit tidningen Amelias matprofil, driver egen Youtube-kanal och har släppt flera klänningskollektioner.

OM HARPERCOLLINS NORDIC

HarperCollins Nordic är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers. Med 34 anställda på huvudkontoret i Stockholm och i våra nordiska grannländer publicerar HarperCollins Nordic över 1100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska. Vi ger ut tryckta böcker, e-böcker och ljudböcker under våra imprints HarperCollins och Harlequin. Böckerna finns till försäljning i bokhandel, via bokklubbar, på massmarknad och på vår egen hemsida harpercollins.se

Bland de svenska författare som HarperCollins ger ut märks Emelie Schepp, Agneta Sjödin, Jöns Hellsing, Jessica Frej och Frida Boisen med flera. 

För mer information kontakta sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se 0705-690227