Jenny Clevström ger ut ny romansvit på HarperCollins i öländsk miljö.

Nyheter

jenny-clevstrom-foto-saerun-hrafnkelsdottir-noren-3-1.jpg

Foto: Særún Hrafnkelsdóttir Norén 

Det blir relationer, dramatik, hundar och kärlek i centrum i Jenny Clevströms kommande roman som planeras till våren 2024. Jenny har tidigare släppt tre böcker som uppskattats mycket av feelgoodläsarna och de två första nominerades till Året Feelgood. Nu tar hon klivet till att skriva relationsdrivna romaner hos HarperCollins.

”Jag ser så mycket fram emot att jobba med HarperCollins kring den här nya serien. Flera av mina favoritförfattare finns på HarperCollins och det ska bli en ynnest att få arbeta med ett dedikerat team kring de här romanerna som fortfarande rör sig inom feelgood-genren men med en dos svärta”, säger Jenny Clevström.

”Vi är så glada över att Jenny valt att ge ut sin nya serie här hos oss! Hon är en fantastisk författare som nu kommer bjuda läsarna på härliga öländska miljöer, fint tecknade karaktärer, kärlek och mycket värme, men också en hög grad allvar. Det ska bli väldigt roligt att få följa Jenny på den här resan!” säger Maj Rytte Lindholm, förläggare på HarperCollins.

OM FÖRFATTAREN

Jenny Clevström är journalist, skribent och författare och sedan tjugo år bosatt i Stockholm. Hon har tidigare arbetat med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Hon debuterade 2021 med den omtyckta serien om Pommie och Frank. Kirskålsgrannar och Tistlar i handelsträdgården nominerades båda till Årets Feelgood 2021 och 2022. Den senaste boken i serien Trubbel i musteriet utkom hösten 2022.

För mer information kontakta: PR & Marketing manager: sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

 

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst