Internationella succéboken ”Pappa berätta för mig” ute nu!

Nyheter

Pappa berätta för mig av Elma van Vliet är den internationella succéboken som hjälper dig att få svar på allt du velat veta om din pappa. Det är den optimala presentboken till din pappa – och till dig själv. Pappa berätta för mig är den andra boken i Elma van Vliets serie av fylla-i-böcker som gjort succé runtom i världen. Föregångaren Mamma berätta för mig släpptes i Sverige i våras.

OM BOKEN

Boken låter din pappa att svara på frågor som: Hur kommer det sig att du har det namn du har? Hur var du som tonåring, vilka drömmar hade du? Vem var din första kärlek? Vad är du mest stolt över idag?

Idén till bokserien föddes när Elmas mamma blev allvarligt sjuk. Hon insåg att det fanns så mycket hon ville veta om sina föräldrar som hon hittills inte frågat. Hon skapade därför en egen bok, fylld med frågor för dem att besvara. Frågor som skulle hjälpa henne att bättre förstå vilka hennes föräldrar verkligen var.

Idag har hennes böcker sålts i över tre miljoner exemplar världen över. Med sin vackra form, inspirerande och tankeväckande frågor och med plats för egna bilder hjälper de barn och deras föräldrar att anknyta, dela och minnas.

OM FÖRFATTAREN

Elma van Vliet är bosatt i Holland. Hennes fyll-i-böcker har gjort succé runtom i världen och sålt i över 3 miljoner exemplar.

För mer information och intervjuförfrågningar:
Natalie Pettersson, press: natalie.pettersson@harpercollins.se, 076 867 10 60

OM HARPERCOLLINS NORDIC

HarperCollins Nordic är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers. Med 34 anställda på huvudkontoret i Stockholm och i våra nordiska grannländer publicerar HarperCollins Nordic över 1100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska. Vi ger ut tryckta böcker, e-böcker och ljudböcker under våra imprints HarperCollins och Harlequin. Böckerna finns till försäljning i bokhandel, via bokklubbar, på massmarknad och på vår egen hemsida harpercollins.se

Bland de svenska författare som HarperCollins ger ut märks Emelie Schepp, Agneta Sjödin, Jöns Hellsing, Jessica Frej och Frida Boisen med flera.

För mer information: press@harpercollins.se