Ingen jul utan en julgood från hyllade Sarah Morgan!

Nyheter

9789180722094.jpg

Brittiska Sarah Morgan har befäst sin plats som en älskad författare främst inom feelgood och har sålt över 21 miljoner böcker världen över. Hennes julböcker är otroligt efterlängtade varje år och i årets julgood Insnöade till jul får vi humor, familjedrama och ett vintrigt äventyr i de skotska högländerna.

OM BOKEN

Lucy Clark kommer göra allt hon kan för att inte bli av med jobbet lagom till jul. Även om det innebär att personligen leverera ett vackert inslaget marknadsföringspaket till Ross Millers föräldrahem i Skottland. Väl på plats är förvirringen total – hans familj tror att hon är Ross flickvän och Ross spelar av någon anledning med i missförståndet. Dessutom gör en snöstorm att Lucy inte kan ta sig tillbaka till London. Motvilligt dras hon in i gemenskapen och lockas av tanken på ett riktigt julfirande, en familj ... och kärlek! Men flera i familjen bär på hemligheter som måste upp till ytan om det ska kunna bli en magisk jul.

”Uppfyller väl förväntningarna på en romantisk julroman.” Birgitta Ehn Eliason, BTJ-häftet

Releasedatum 2023-10-17

OM FÖRFATTAREN

Sarah Morgan har en lång rad älskade romaner bakom sig. Hennes böcker har sålt i mer än 21 miljoner exemplar världen över, översatts till 28 språk och legat på både Sunday Times och USA Todays bästsäljarlistor. Hon bor med sin familj utanför London.

För intervjuförfrågningar och mer information kontakta PR & Marknadschef:

Sarah Wallskog Lindvall sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

För recensionsexemplar: press@harpercollins.se

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst