I Jenny Clevströms nya bok Till hamnen får vi både feelgoodbokens värme och romanens svärta

Nyheter

till-hamnen_jenny-clevstrom.jpg

Första boken i serien Livet i Skärvik är en varm och spännande relationsroman om ett samhälle på Öland där vädret dikterar villkoren, samhörigheten betyder allt och där människans fyrfota vän har en självskriven plats.

OM BOKEN

En storm sveper in över det lilla kustsamhället Skärvik på Öland och ruskar om livet för de som bor där. Fiskaren Torsten saknas och kaféägaren Rosie kastas tillbaka till den där natten för länge sedan – då, när havet förändrade hennes liv för alltid. Ska stormen ta Torsten ifrån henne innan hon hinner berätta?

Inez ska inte stanna länge på ön. Så fort bouppteckningen efter hennes mamma är uppklarad ska hon ge sig av och begrava minnet av modern som valde bort henne redan som liten. Men när stormen bedarrat är det tydligt att Inez har djupare band till ön än hon vetat om.

Mei Li befinner sig på andra sidan jorden från sin familj. Ensam i det lilla huset vid havet tar hon skydd från den man som fört henne till det nya landet. Mei Li är stukad av livet, men samvaron i byn väcker något inom henne. Kanske har hon hamnat på precis rätt plats.

I stormens spår flätas livsöden samman och nya relationer växer fram.

Releasedatum 2024-01-25

OM FÖRFATTAREN

Jenny Clevström (f. 1974) är utbildad journalist och bosatt i Stockholm. Hon har arbetat på några av världens största tidningar och har en omfattande bakgrund inom kommunikation i London, New York, Paris och Moskva. Tidigare har Jenny gett ut den framgångsrika feelgoodserien om Pommie och Frank som varit nominerad till Årets Feelgood.

För mer information kontakta:

PR & Marketing manager sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder