HarperCollins Nordic ger ut succésystrarna Hannah Widell och Amanda Schulmans nya bok ”The Diamond Year”.

Pressmeddelande

Entreprenörsduon Hannah Widell och Amanda Schulman startade 2011 ”Fredagspodden”, som snabbt blev en av Sveriges största podcasts. Nu avslutar de sex framgångsrika år med både en Sverigeturné och en efterlängtad ny bok om att förverkliga sina mål och aldrig stå still.

I samband med sista avsnittet av sin populära podcast ger sig Hannah och Amanda ut på Sverigeturnén ”One Last Time”, med premiär på Cirkus i Stockholm den 14 februari 2018. Samma dag släpper HarperCollins Nordic en exklusiv förhandsupplaga av nya boken ”The Diamond Year”, baserad på de bästa och mest populära podavsnitten och den inspirerande livsfilosofi som duon har delat med sig av under alla år.

Boken är en fristående fortsättning på den bästsäljande fackboken The Golden Year (2014).

”Vi har efter sex år och 300 avsnitt kommit fram till en del kloka saker och vi har alltid i våra podavsnitt tagit avstamp i oss själva. I vår tidigare bok The Golden Year skrev vi om hur man tar makten över sitt liv på ett år. Nu vill vi skriva om hur man skapar något som känns bra för evigt. Allt handlar om hur man ska må bättre, och vi vill med boken sammanfatta allt det här till våra trogna lyssnare”, säger Hannah och Amanda.

The Diamond Year släpps brett i bokhandeln den 10 mars 2018. Medförfattare är journalisten och författaren Jeanette Öhman och förläggare är Carina Nunstedt, förlagschef på HarperCollins Nordic.

”Det känns fantastiskt roligt att få producera denna bok tillsammans med Hannah och Amanda. Jag har alltid imponerats av deras enorma kreativitet, handlingskraft och förmåga att dela med sig och inspirera andra.”, säger Carina Nunstedt.

OM BOKEN

The Diamond Year är en inspirerande handbok för alla som vill vara i ständig förändring, förädla och förverkliga nästa mål i sitt liv. Och må maximalt bra på vägen. Den innehåller livsråd och erfarenheter kring allt från kärlek, familj till karriär, självkänsla och systerskap baserat på Hannah och Amandas personliga, utlämnande, roliga och hyllade podcast ”Fredagspodden”.

Releasedag: 10 mars 2018 (förhandsrelease 14 februari)

OM FÖRFATTARNA

Hannah Widell och Amanda Schulman driver tillsammans mode- och skönhetsvarumärket Daisy Grace och är grundare och ägare till mediehuset Perfect Day Media. De har sedan 2011 drivit den framgångsrika podcasten Fredagspodden. De är också författare till bland annat storsäljaren The Golden Year och romanerna Försoningen och Flykten.

För intervjuförfrågningar och mer information: sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Telefon: 0705-69 02 27