Härlig, hisnande och het romance när HarperCollins Nordic startar nytt imprint!

Nyheter

harperlove-imprint-1.jpg

HarperCollins Nordic startar HarperLove, ett nytt romanceimprint. Inriktningen är en mix av modern, het och smart romance och de första titlarna släpps i februari 2023.

”Vi har ett arv och en lång tradition av att ge ut kärleksberättelser inom förlaget. Med HarperLove tar vi vara på det, samtidigt som vi erbjuder de absolut bästa böckerna här och nu. Romance är kvinnliga läsares favoritgenre internationellt och vi har bara sett början här hemma,” säger Anna-Lena Hernvall, förlagschef för HarperCollins Nordic.

I februari kommer de första titlarna: Dansar i mörkret av Heléne Holmström, Cleopatra av Eloisa James samt de två första delarna i Cheasapeake Shores av Sherryl Woods.

”HarperLove debuterar med ett starkt och roligt första släpp. Vi är stolta över att Sveriges nya romancedrottning Heléne Holmström väljer att publicera sina böcker hos HarperLove. Dansar i mörkret är en modern romance som ger läsaren allt en kan önska; i nutid och dåtid, förbjuden kärlek och lyxigt vintema. Eloisa James är en internationell stjärna som älskas av Julia Quinn och har miljontals fans över hela världen. Hon ger ut en ljuvlig historisk romance med skärpa, hetta och humor. Och så har vi Sherryl Woods framgångsrika serie Chesapeake Shores, med småstadscharm och en oemotståndlig kombination av feelgood och romance, som även finns som populär serie hos Netflix,” säger Amanda Bértolo Alderin, ansvarig förläggare för HarperLove.

HarperLoves ambition är att presentera helt nya författarskap, perspektiv och miljöer och visa att romance är en bred och medveten genre som har något för alla. 

”Vi ser så mycket fram emot att erbjuda de svenska läsarna romance i absolut världsklass och få välkomna både gamla och nya läsare att upptäcka sina favoriter med oss,” säger Amanda Bértolo Alderin.

För mer information kontakta förlagschef Anna-Lena Hernvall anna-lena.hernvall@harpercollins.se

Relaterade bilder