Harlequin och BlancheStories i hett samarbete

Nyheter

harlequin-bocker-att-alska-prm.jpg

blanchestories-red.jpg

 

Dare är Harlequins hetaste serie. Nu släpps tio, unikt musiksatta, utdrag ur lika många Dare-titlar. Det är inledningen på ett nytt samarbete mellan Harlequin och BlancheStories.

BlancheStories är Skandinaviens första audioerotiska app, med fokus på ljudnoveller. I ett nytt samarbete släpps nu tio Harlequinnoveller i kortformat i BlancheStories app.

”BlancheStories digitala plattform är modern, snygg och lättillgänglig. Här är det enkelt att njuta av en stunds sensuell underhållning och vi ser mycket fram emot att se hur BlancheStories lyssnare tar emot Harlequin-berättelserna som fungerar extra bra i ljud”, säger Anna-Lena Hernvall, förlagschef HarperCollins Nordic.

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Harlequin och HarperCollins till BlancheStories. Deras värderingar går helt i linje med våra. I mer än 60 år har Harlequin varit det självklara valet för tidlös romantik och funnits där kvinnor finns. För oss är det självklart att fortsätta sätta kvinnors lust i fokus”, säger Beatrice von Schwering, VD och grundare av BlancheStories.

BlancheStories lanserades 2021 och har hittills publicerat över 350 ljudnoveller och knutit till sig fler än 40 författare. De riktar in sig på kvinnlig njutning och innehållet består av ett kurerat flöde av romantiska, erotiska och inkluderande ljudnoveller i kortformat.

I mer än sextio år har Harlequin varit det självklara valet för tidlös romantik i bokform. Än idag är varumärket världsledande och löftet till läsarna är detsamma som 1949: romantik, passion, spännande intriger och relationer - och såklart ett lyckligt slut. Antalet sålda böcker har de senaste åren ökat och 2021 såldes drygt 2,2 miljoner Harlequinböcker i Norden.

Den 15 september lanserades ett nytt grafiskt manér för Harlequin som rullas ut i hela Norden.

För ytterligare information kontakta förlagschef Anna-Lena Hernvall:

anna-lena.hernvall@harpercollins.se 0708538253

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst