Häng med på en roadtrip utöver det vanliga! Bästsäljande Sarah Morgan är tillbaka med den perfekta strandläsningen.

Nyheter

9789150774245.jpg

 

Med över 21 miljoner sålda böcker världen över har Sarah Morgan befäst sin plats som en älskad författare främst inom feelgood. Hennes böcker passar alla som älskar Jenny Colgan, Lucy Dillon och Lucinda Riley. Den bästa sommaren är en berättelse om skamlös matchmaking, stekande sol och en äventyrlig roadtrip.

OM BOKEN:

Även om Kathleen är åttio år och precis haft inbrott vill hon inte alls ha den hjälp som hennes dotter försöker tvinga på henne. Det hon behöver nu är ett riktigt äventyr! Hon börjar därför smida planer på en efterlängtad roadtrip.

Liza håller på att gå under av vardagens alla måsten och det sista hon behöver är att hennes envisa mamma ska dra iväg på en ogenomtänkt semester – är det bara hon som har förståndet i behåll?

När Martha, som inte vet vad hon ska göra med sitt liv och dessutom försöker bli kvitt ett efterhängset ex, får syn på Kathleens annons har hon svaret på sina böner. Chaufför på en ”episk roadtrip” låter som något för henne. Enda kruxet är att hon ogärna kör bil.

Tack vare Kathleens äventyrslust och lite jävlar anamma får de tre kvinnorna uppleva en sommar de sent ska glömma.

”Person-, tids- och miljöskildringarna, liksom språket, introducerar läsaren till nya platser och människor på ett lättläst, kravlöst sätt.” - Per Lundgren, BTJ häftet

Sagt om Sarah Morgans tidigare böcker:

“Boken har vad som krävs av en feelgoodroman - trassliga familjerelationer, kärlek, magiska platser och framför allt en underfundig humor som lyfter boken ett snäpp över det vanliga.” Birgitta Ehn Eliason, BTJ-häftet

”Sarah Morgan har ett fantastiskt och nästan lite poetiskt sätt att beskriva de vackra miljöerna.” - @Boktanten

”Wow, och åter wow. Jag älskar Sarah Morgans böcker!” - @Anettes_lilla_bibliotek

OM FÖRFATTAREN

Sarah Morgan är en bästsäljande författare med en lång rad älskade romaner bakom sig – böckerna har sålts i mer än 21 miljoner exemplar världen över och snart över 500 000 exemplar i Norden. Hon bor med sin familj utanför London.

För recensionsexemplar press@harpercollins.se

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta: sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst