HÄLSOREVOLUTIONEN – årets succébok släpps nu som ljudbok med specialskriven musik!

Pressmeddelande

Hälsorevolutionen är succéboken som har toppat listorna sedan i början av januari! ”Boken alla pratar om” (enligt Bokus). Det är den fascinerande berättelsen om en kunskapsresa såväl som en livsresa: om hur en antiinflammatorisk livsstil kan hålla dig ung och frisk – men också göra dig mer harmonisk och lycklig. Boken är lika spännande som användbar, med massor av aha-upplevelser, en rad enkla kurer, recept och tips som hjälper dig att komma igång med ditt nya, gladare liv.

Nu släpps också Hälsorevolutionen som ljudbok, inläst av Maria Borelius själv och med musik specialskriven av Thomas Larsen, tänkt att förhöja lyssnarupplevelsen ytterligare.

Maria Borelius:

”Jag var osäker på om jag skulle våga läsa in boken själv, men efter en omröstning i sociala medier, beslöt jag mig för att ge boken en personlig röst. Det har varit så roligt att få jobba tillsammans med musikern och kompositören Thomas Larsen som skrivit helt underbar musik som stärker bokens känsla av äventyr och nyfikenhet.”

OM FÖRFATTAREN

Maria Borelius är en svensk prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till flera populärvetenskapliga böcker om medicin och hälsa, bland annat bästsäljaren Sedan du fött (1993), Motboken (2003) och Bryt det sista tabut (2013). Hon är kolumnist i Dagens industri, grundare till Stiftelsen Ester som stödjer marginaliserade invandrarkvinnor att starta företag, samt jobbar som kommunikationsrådgivare till vetenskapliga institutioner, läkemedels- och techföretag globalt. Maria har tidigare varit vetenskapsreporter på Rapport, programledare och redaktör för vetenskapsprogrammet NOVA, handelsminister i Sverige och VD på den globala mikrofinansorganisationen Hand in Hand International. Hon är ambassadör för Psykiatrifonden, som stödjer forskning om mental hälsa.

Hon har en fil.kand. i biologi, fysik och matematik samt en masterexamen i vetenskapsjournalistik. Hon bor sedan år 2000 i Storbritannien.

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta:

Sarah Wallskog Lindvall

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Telefon: 0705690227