Gabriella Ullberg Westin släpper sin fjärde bok "Slaktaren" i hyllade serien Morden i Hudiksvall!

Nyheter

Kritikerrosade författaren Gabriella Ullberg Westin debuterade 2014 och har därefter släppt en bok per år i serien Morden i Hudiksvall. Idag ges hennes böcker ut i sex länder.

OM BOKEN:

Det är i början på oktober och i Delsbo är älgjakten i full gång. En tidig morgon görs en makaber upptäckt då man hittar en människokropp upphängd i slakteriets tak. Kriminalinspektör Johan Rokka och hans kolleger på Hudiksvallspolisen inleder en förundersökning som snabbt växer i omfattning. Det lilla samhället skakas om och ingen går längre säker. Den vanligtvis så skärpta kriminalteknikern Janna Weissman är dessutom ovanligt ofokuserad, och Rokka misstänker att det beror på en av de extrainkallade poliserna.

Journalisten Stina arbetar på ett stort undersökande reportage. Men mordutredningen, som kommer i hennes väg, får henne att ifrågasätta allt hon tidigare tagit för givet.

I jakten på sanningen visar det sig snart att Rokka jagar en förövare som är mycket grymmare och mer hämndlysten än han någonsin kunnat föreställa sig.

”Grattis alla ni som har Morden i Hudiksvall kvar att upptäcka!” – Johannas deckarhörna

”En svensk deckare som sticker ut.” – Svenska Dagbladet om Ensamfjäril

"En av sommarens allra bästa deckare.” - Metro om Springpojken

”Ett prov på riktigt bra författarskap.” - Gefle Dagblad om Springpojken

”Otroligt, otroligt bra. Jag vill bara ha mer.” – Annas deckartips om Fixaren

OM FÖRFATTAREN

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon studerar kriminologi vid Stockholms universitet, är kommunikationsvetare och har även bott i Italien där hon arbetat som fotomodell. Idag bor hon i Stockholm med sin familj och är författare på heltid. Slaktaren är Gabriellas fjärde bok.

Recensionsdatum: 19 april 2018

För recensionsexemplar, mer information och intervjuförfrågningar, kontakta:

Sarah Wallskog Lindvall

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Telefon: 0705690227