Frida Boisens succébok ”Digital succé” kommer för första gången som ljudbok!

Pressmeddelande

”Digital succé – så lyckas du med sociala medier” släpptes i första utgåvan 2015 och blev en omedelbar framgång. Nu släpps boken äntligen som ljudbok, inläst av författaren Frida Boisen själv.

I höst kommer Frida Boisens nya bok, Digital Passion. Här bjuder Frida på hur du och ditt varumärke kan bygga framgång och digitala affär runt din passion och det du brinner för. I den nya boken får du en personlig inblick i Fridas framgångsstrategier och nycklar till hur såväl privatpersoner som företag och organisationer med mod och passion når genomslag och blir ledande som når miljoner med sociala medier.

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin och i boken får du svar på frågor som: Hur gör du för att lyckas som influencer? Varför är Dark social en så stark trend? Hur får du genomslag med social video? Hur blir du en makthavare i morgondagens digitala landskap?

Frida Boisen är prisbelönt journalist och publicist, digital chef, programledare på TV3, krönikör på Expressen och en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Hon brinner för att sprida kunskap om hur alla, med mod och passion och enkla medel, kan lyckas ta sig igenom det mediala bruset och få en hel värld att lyssna. I boken får du verktyg för att nå ut och 7 konkreta tips, bland annat:

 • Så knäcker du influencerkoden.
 • Så får du digital framgång.
 • Så lyckas du med video i sociala medier.

 • Digital passion släpps den 11 september.

  OM FÖRFATTAREN

  FRIDA BOISEN är digital chef på Bonnier Magazines & Brands, programledare på TV3, journalist, publicist, debattör, författare, digital strateg, influencer och en mycket populär föreläsare världen över. Hon utsågs 2017 till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, och har också korats till Årets digitala ledare och årets kvinnliga digitala influencer 2017. För sin kampanj #votegbg tilldelades hon första pris för Best use of social media i tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Hon har varit chefredaktör för GT/Expressen samt ett flertal magasin, är idag toppchef i mediebranschen och framgångsrik opinionsbildare. Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

  För mer information, kontakta:

  Sarah Wallskog Lindvall

  Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.seTelefon: 0705690227