För andra året i rad vinner Emelie Schepp priset som Årets deckarförfattare på Crimetime Specsavers awards!

Pressmeddelande

Crimetime Specsavers Award instiftades 2015 av deckarfestivalen Crimetime Gotland och huvudsponsorn Specsavers Sverige. Priset som årets deckarförfattare är det pris där läsarna själva röstar fram sin favorit.

”Jag är otroligt tacksam och glad över priset. Det finns inget finare än att hyllas av sina fans och priset hade inte varit möjligt utan alla fantastiska läsare som har röstat på mig.”  säger Emelie själv. 

Vinnarna av Crimetime Specsavers Award 2017 presenteras under prisceremonin på festivalens avslutningsföreställning. Emelie Schepp vann det prestigefulla Årets deckarförfattare – Läsarnas pris för andra året i rad. Övriga nominerade i kategorin var Camilla Läckberg, Kristina Ohlsson, Marianne Cedervall, Stefan Anhem, Ann Rosman, Jonas Moström, Dag Öhrlund, Sofie Sarenbrant och Anders de la Motte.

OM FÖRFATTAREN

Emelie Schepp är aktuell med den fjärde boken i serien om åklagare Jana Berzelius som heter ”Pappas pojke” och släpps 21 augusti. Serien om Jana har sålts i nära en miljon exemplar, till 30-talet länder och blivit läsarfavoriter och bästsäljare världen över.