Femte och avslutande delen i succéserien Föräldramagi av Hedvig Montgomery – Frigörelsens tid 13–19 år

Nyheter

Foto: Janne Rugland

Svensk-norska stjärnpsykologen Hedvig Montgomery guidar dig som förälder genom den snåriga tonårstiden med hjälp av 7 enkla steg.

Snart är det dags för ditt barn att bege sig in vår vuxenvärld. Men inte riktigt ännu. Den här boken guidar dig genom de sista stegen i ungdomsåren. Genom att förstå vad din tonåring går igenom kan du också lättare hitta din roll som stöttande förälder.

Boken erbjuder praktiska verktyg och leder dig igenom flera tänkbara scenarion typiska för tonårsperioden, såsom skärmtid, mobbning, nyupptäckt sexualitet, grupptryck med mera. Allt förmedlat med författarens personliga ton och råd utifrån hennes egna erfarenheter.

”Boken har ett personligt, varmt och stöttande tilltal och är snyggt formgiven, vilket gör den till en lättillgänglig och tilltalande föräldrahandbok.” Carola Forslund, BTJ-häftet nr 5, 2021

OM FÖRFATTAREN

Hedvig Montgomery är uppväxt i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Frigörelsens tid är den femte och avslutande delen i serien Föräldramagi. Tidigare delar i serien är Föräldramagi, Miraklens tid, Fantasins tid och Självkänslans tid.

För mer info, kontakta PR & Marknadsansvarig:sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se