Brittiska feelgoodförfattaren Sarah Morgans senaste roman är den perfekta sommarläsningen

Nyheter

9789180723237.jpg

Årets bästa sommarläsning utspelar sig på Korfu, bland olivlundar och parasoller. Sommaren på ön är en feelgoodroman med oväntat djup och intrig och i vanlig Sarah Morgan-anda får vi mångbottnade karaktärer, ett målande språk och härliga miljöbeskrivningar.

OM BOKEN:

Den hyllade författaren Catherine Swift har toppat bästsäljarlistorna i årtionden, men hennes egen historia har inte varit lika lyckad. Efter tre misslyckade äktenskap ska hon nu gifta sig igen och vill samtidigt göra allt för att reparera den komplicerade relationen till sina döttrar. Adeline vet inte vad som är värst – att hennes mamma ska gifta sig för fjärde gången eller att hon måste bevittna spektaklet. Systern Cassie, å andra sidan, är glad för mammans skull och beundrar Catherines styrka. När systrarna anländer till Catherines lyxvilla på Korfu har de väldigt olika förväntningar på vad sommarvistelsen ska föra med sig. Det visar sig snart att de också har hemligheter att avslöja, och innan bröllopet går av stapeln bubblar allt upp till ytan …

”En bok att njuta sig igenom. Helhetsbetyg: 5.” Liv Wentzel, BTJ-häftet

Sagt om Sarah Morgans tidigare böcker:

”Språket är enkelt och vardagligt med ett bra flyt. En lättläst roman som för oss till en charmig liten småstad och dess invånare som vet det mesta om varandra.”

Birgitta Ehn Eliason, BTJ-häftet

”Boken har vad som krävs av en feelgoodroman – trassliga familjerelationer, kärlek, magiska platser och framför allt en underfundig humor som lyfter boken ett snäpp över det vanliga.” Birgitta Ehn Eliason, BTJ-häftet

”Sarah Morgan har ett fantastiskt och nästan lite poetiskt sätt att beskriva de vackra miljöerna.” @Boktanten

OM FÖRFATTAREN

Sarah Morgan är en bästsäljande författare med en lång rad älskade romaner bakom sig – böckerna har sålts i mer än 21 miljoner exemplar världen över och snart över 500 000 exemplar i Norden. Hon bor med sin familj utanför London.

För recensionsexemplar press@harpercollins.se

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta:

sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder