Bästsäljande Sarah Morgan är tillbaka med Familj för nybörjare, en roman om kärlek, förlust, sorg och en ny början

Nyheter

Med över 18 miljoner sålda böcker världen över har Sarah Morgan befäst sin plats som en älskad författare främst inom feelgood. Hennes böcker passar alla som älskar Jenny Colgan, Lucy Dillon och Lucinda Riley.

OM BOKEN

Floristen Flora lever för sina blommor och drömmer om en stor varm familj att dela livet med. Hon växte upp utan föräldrar och har alltid känt sig lite ensam. Men så träffar hon Jack och med honom får hon en stor familj på köpet - drömmen har äntligen gått i uppfyllelse!

Jacks tonårsdotter Izzy saknar och sörjer sin mamma som gick bort för ett år sedan. Izzy har tagit hand om både pappan och syskonen sedan den ödesdigra dagen, och enligt henne finns det absolut inte plats för någon annan i deras liv. Men så bjuder Jack med sin nya flickvän på deras sommarsemester ...

Det blir tre turbulenta veckor som de sent ska glömma - och när sommaren går över i höst har både Flora och Izzy insett att en riktig familj faktiskt kan se ut på många olika sätt.

”… relationerna skildras ömsint och fint. Vi får olika perspektiv på händelserna och det gör boken klart läsvärd. De härliga miljöbeskrivningarna bidrar till helheten.” - Birgitta Ehn Eliason, BTJ häftet nr 13, 2021

Sagt om Sarah Morgans tidigare böcker:

”Romantik, intriger och feelgood när det är som bäst.” -  Ebbas boktips

”Gripande, fängslande och upplyftande.” - Susan Mallery

”Du kommer att både gråta och skratta. Oförglömlig läsning!” - Romance Reviews Today

”Morgans lätt humoristiska ton fyller läsaren med både optimism och vällust.” - Publishers Weekly

Recensionsdatum 2021-06-22

OM FÖRFATTAREN

Sarah Morgan är en bästsäljande författare med en lång rad älskade romaner bakom sig – böckerna har sålts i mer än 18 miljoner exemplar världen över. Hon bor med sin familj utanför London.

För recensionsexemplar, mer information och intervjuförfrågningar, kontakta:

sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst