Bästsäljande brittiska romanceförfattaren Sarah Morgan kommer till Bokmässan i Göteborg 2018!

Pressmeddelande

HarperCollins Nordic satsar stort på romancefavoriter

Den prisbelönta amerikanska romanceförfattaren Sarah Morgan är aktuell med sin New York-serie och i juni släpps nya romanen KONSTEN ATT BEVARA EN HEMLIGHET – en ny, varm berättelse om vänskap, systerskap och familjeband. I september gästar hon bokmässan i Göteborg för att prata om skrivande, humor och hetta.

– Sarah Morgan är en av vår tids stora, moderna och träffsäkra romanceförfattare. Hon började skriva läkarromaner för Harlequin och är idag känd för bland annat sin hyllade New York-serie. Hon har en stor läsekrets och många svenska följare som hon verkligen ser fram emot att träffa i Göteborg, säger Carina Nunstedt, förlagschef på Harper Collins Nordic.

OM KONSTEN ATT BEVARA EN HEMLIGHET

När Lauren, Jenna, Nancy och Mack – tre generationer av familjen Stewart – förs samman för att tillbringa sommaren i Martha’s Vineyard börjar både gamla hemligheter och starka känslor bubbla upp. Nu måste de fyra kvinnorna – alla med lika starka viljor och bestämda åsikter – försöka lära sig hur man är en familj igen. Om de bara vågar avslöja vad de bär inom sig …

Releasedag: 12 juni 2018

Sagt om Sarah Morgans tidigare böcker:

”Upplyftande, sexig och varm.” – Jill Shalvis, New York Times bästsäljande författare

”Morgans underbara talang upphör aldrig att förvåna.”– RT Book Reviews

”Sarah Morgan gör julen magisk.” – Now Magazine

OM FÖRFATTAREN

SARAH MORGAN har en lång rad älskade romanceberättelser bakom sig – böcker som har sålt i mer än 15 miljoner exemplar världen över och belönats tre gånger med det prestigefyllda amerikanska romancepriset RITA Award. Redan när hon var åtta år visste hon att hon ville bli författare. När hon praktiserade som sjuksköterska fick hon idén till sin första läkarroman. Hennes specialitet är att förena humor och hetta med modern romantik, och tack vare det har hon mängder av fans och har belönats med flera utmärkelser. Hon bor med sin familj utanför London.