Attraktion och besatthet i fokus i debuterande Sandra Eklunds roman i studentmiljö

Nyheter

sandra-eklund-foto-eva-lena-olsson-2.jpg

Foto: Eva-Lena Olsson

I Sandra Eklunds debutroman bedriver en grupp studenter på Stockholms universitet en ljusskygg verksamhet där man experimenterar med attraktion och besatthet, och där klienter betalar stora summor pengar för att få ett äktenskap krossat eller rätt person förälskad.

Tänk om du kunde betala för att din skilsmässokrävande fru skulle bli kär i dig igen? Eller få din syster att dumpa det där aset till pojkvän en gång för alla? Alla som fascineras av interpersonella relationer och idén om att kunna manövrera kärleken som man vill är målgrupp för den här boken.

”Jag är fantastiskt glad. Jag har skrivit boken både för att området exploderar i huvudet rent idémässigt, och för att belysa anknytningsproblem som förstör intimitet och närhet för människor över hela världen. Oerhört kul att ha hamnat i drömlaget med förläggare Céline Hamilton hos HarperCollins”, säger Sandra Eklund

”Sandra skriver om hur man experimenterar med förälskelse och besatthet, och hon bottnar i ämnet. Det gör den här mörka kärleksromanen än mer intressant. Den är superspännande att arbeta med, det är som en blandning av The Game och Den hemliga historien, hisnande!” säger förläggare Céline Hamilton

Utgivning är planerad till Alla hjärtans dag 2023

OM FÖRFATTAREN

Sandra Eklund (född 1981) arbetar som psykologi- och svensklärare på ett gymnasium i Stockholm. Hon har en magister i attraktionspsykologi och är utbildad manusförfattare på UCLA.

För mer information kontakta: PR & Marketing manager: sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder