”Återhämtning – restorative yoga” av svenska och internationellt erkända yogaläraren och författaren Ulrica Norberg släpps 2 maj

Nyheter

Inom yogafilosofin finns både förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling, och de senaste åren har den lugnare och djupare yogaformen ”restorative yoga” vuxit sig allt starkare världen över. Boken Återhämtning handlar om den här formen av yoga som också kallas ”the lazy man’s yoga”.

OM BOKEN:

I en stressig vardag där vi ständigt förväntas vara uppkopplade och tillgängliga och där jobb och prestation lätt tar över, blir det allt viktigare att hitta vägar till återhämtning. Den terapeutiska och meditativa metoden ”restorative yoga” är ett utmärkt sätt att lära sig att klara vardagsstress och koppla av på djupet. Fokus ligger på återhämtning, övningarna består av stillhet och vila och passar alla, nybörjare såväl som mer erfarna yogautövare. Det enda som behövs är en mjuk kudde, yogablock och en matta.

” De flesta i vårt stressade samhälle skulle behöva läsa hennes nya bok Återhämtning. Den är en mycket bra vägledning till hur vi kan öka välmåendet i våra liv.” – Ylva Sjöblom, BTJ-häftet nr 12, 2018.

OM FÖRFATTAREN

Ulrica Norberg har lång erfarenhet som yogalärare och håller populära kurser i yoga och meditation, både i Sverige, Europa och USA. Hon är även författare till flera bästsäljande böcker som Yoga en kvart om dagen och Poweryoga. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både de vetenskapliga och spirituella aspekterna bakom yoga.