Årets digitala ledare Frida Boisen släpper boken Digital passion – så blir du en vinnare med sociala medier

Nyheter

Den 11 september släpps Digital passion – så blir du en vinnare med sociala medier. I boken bjuder Frida på hur du och ditt varumärke kan bygga framgång och digitala affär runt din passion och det du brinner för. Du får en personlig inblick i Fridas framgångsstrategier och nycklar till hur såväl privatpersoner som företag och organisationer med mod och passion når genomslag och blir ledande och når miljoner med sociala medier.

OM BOKEN:

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin och i boken får du svar på frågor som: Hur gör du för att lyckas som influencer? Varför är Dark social en så stark trend? Hur får du genomslag med social video? Hur blir du en makthavare i morgondagens digitala landskap?

Frida Boisen är prisbelönt journalist och publicist, digital chef på Bonnier, programledare på TV3, krönikör på Expressen och en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Hon brinner för att sprida kunskap om hur alla, med mod och passion och enkla medel, kan lyckas ta sig igenom det mediala bruset och få en hel värld att lyssna. I boken får du verktyg för att nå ut och 7 konkreta tips, bland annat:

 • Så knäcker du influencerkoden.
 • Så får du digital framgång.
 • Så lyckas du med video i sociala medier.
 • OM FÖRFATTAREN

  FRIDA BOISEN är digital chef på Bonnier Magazines & Brands, programledare på TV3, journalist, publicist, debattör, författare, digital strateg, influencer och en mycket populär föreläsare världen över. Hon utsågs 2017 till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, och har också korats till Årets digitala ledare och årets kvinnliga digitala influencer 2017. För sin kampanj #votegbg tilldelades hon första pris för Best use of social media i tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Hon har varit chefredaktör för GT/Expressen samt ett flertal magasin, är idag toppchef i mediebranschen och framgångsrik opinionsbildare. Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

  För recensionsexemplar och mer information, kontakta:

  Sarah Wallskog Lindvall

  Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

  Telefon: 0705690227