Äntligen kommer den efterlängtade uppföljaren till världssuccén HEMLIGHETEN

Nyheter

 

Den bästsäljande författaren Rhonda Byrne blev ett internationellt fenomen när hon gav ut The Secret 2006 (på svenska 2007). Sedan dess har Rhonda Byrne fortsatt sitt andliga sökande och efter fjorton år har hon nu samlat sina erfarenheter i en ny bok. Den största hemligheten släpps den 10 juni.

Kultförfattaren Rhonda Byrne guidar dig genom tusenårig andlig visdom – och samlar de viktigaste tankarna från andliga ledare som visar hur du kan ta dig ur lidandet för att istället leva ett liv i djup glädje.

Utdrag ur boken:
Hemligheten visade hur du skapar allt du vill vara, göra eller äga. Ingenting har förändrats – det är lika sant idag som det någonsin varit. Den största hemligheten avslöjar den mest betydande upptäckten som en människa kan göra. Den visar dig vägen ut ur negativitet och lidande och leder dig till ett liv fyllt av lycka och salighet.”

 – Med varje steg du tar genom den här boken, kommer du bli lyckligare och ditt liv kommer bli lättare, rädslor och osäkerhet om framtiden kommer inte längre plåga dig, ångest och stress över vardagliga ting eller världshändelser kommer sakta att lösas upp, och du kan och kommer att vara fri från alla former av lidande, säger Byrne.

Om Den största hemligheten

När du vet, är friheten din


Vi har missat sanningen i tusentals år. Vi har missat det som finns rakt framför oss.

Vi blir så lätt distraherade av våra problem, vardagsbesvär, de stora skeendena i världen, och ser inte att den största upptäckten ligger precis framför oss – en upptäckt som kan hjälpa oss ut ur lidande och in i glädje och lycka.

Varje fråga kommer att bli besvarad, varje önskan uppfylld. Du behöver aldrig mer vara rädd. Du behöver aldrig mer lida.

Här ryms det största avslöjandet i ditt liv, här är ditt öde.

Om författaren

Rhonda Byrne är skaparen av Hemligheten, den dokumentärfilm som tog världen med storm 2006, förändrade miljontals liv och startade en global rörelse. Samma år kom hennes bok med samma namn, som översattes till över femtio språk och fortfarande är en av århundradets mest sålda titlar. Hennes andra bästsäljande verk är Kraften (2011), Magin (2012) och Hjälten (2014). Rhonda Byrne är född i Australien och bor numera i Kalifornien. 

För mer information och intervjuförfrågningar kontakta:
Natalie Pettersson, PR - och marknadsansvarig:
natalie.pettersson@harpercollins.se
0768 671 060

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst