Andra delen i serien om Huset i Mölle från feelgoodfavoriten Anna Sundbeck Klav

Nyheter

9789180721394.jpg

Anna Sundbeck Klav skriver nutida och historisk feelgood med förkärlek för öar, hav och sydsvenska landskap. Böckerna om Johanna på Klarudden blev snabbt favoriter hos feelgoodläsarna och den historiska ljudboksserien Herta har gjort stor succé.

Önskedottern är en roman om föräldraskap, vänskap och kärlek och om hur de val vi gör kan få konsekvenser även för kommande generationer.

OM BOKEN

För arbetarsonen Gunnar är Ingrid mer än vad han någonsin hade kunnat drömma om. En vacker, driftig och förmögen ung kvinna som dessutom är upp över öronen förälskad i honom. De gifter sig 1951 och i bröllopspresent får de Villa Tennsoldat, en sekelskiftesdröm i skånska Mölle. När den efterlängtade dottern Agneta kommer till världen borde deras äktenskap bara bli starkare, men dotterns ankomst väcker i stället nya sidor hos Ingrid. En oro börjar stiga i henne, och den är så stark att den riskerar att stjälpa inte bara äktenskapet utan även relationen till Agneta. För Ingrid bär på en hemlighet som en dag måste få komma fram i ljuset.

Release 2023-11-06

OM ANNA SUNDBECK KLAV

Anna Sundbeck Klav debuterade 2019 med serien om Johanna på Klarudden, är aktuell med en historisk ljudboksserie och nu med den andra delen i romanserien Huset i Mölle. Anna är skribent och författare på heltid och har tidigare arbetat inom projektledning och kommunikation.

För recensionsexemplar: press@harpercollins.se

För intervjuförfrågningar, kontakta PR & Marknadschef Sarah Wallskog Lindvall

Sarah.wallskog.lindvall@harpercollins.se

Relaterade bilder

Kategori

Kultur och konst